Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OOBE

aro9981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"OOBE (z angielskiego out of body experiences) są to podróże poza nasze ciało.

Bardzo trudno jest osiągnąć ten stan, jednak jeśli już się uda, możemy poruszać się zupełnie inaczej, niż w rzeczywistości, bo za pomocą myśli. I tak możemy np. "odwiedzić" znajomego mieszkającego w innym mieście, kraju, itd. Mamy wówczas widzenie pod kątem 360 stopni i możemy w dowolnej chwili przenieść się w inne miejsce." żródło eobia.pl. Z tego co mi wiadomo niczym nie grozi. Chyba że podczas OOBE się obudzisz to możesz przez chwile nie móc złapać oddechu ale pewności nie mam.

Opublikowano

http://tinyurl.com/y99bteu

O matko i znowu zacznie sie fala jakże ekscytujących opowiadań 10 latków czego to oni nie przeżyli, gdzie oni tam nie byli i ile oni razy wyszli z ciała.

Jebać.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Po pierwsze mam kurwa 12 lat, a po drugie mam wyższe IQ niż ty a po trzecie chce sie dowiedziec czy to nie szkodzi zdrowiu i czy da sie wrócic do ciała

Opublikowano

Witam w klubie. Ja szczerze jeszcze tego nie próbowałem ale podobno żadnych problemów nie ma i da się wrócić do ciała aczkolwiek podobno trudno jest się nauczyć OOBE

Gość malutki688
Opublikowano

mama chyba miala racje ze niektorzy po grach mysla ze to rzeczywistosc :D

idz na latwizne i trawe sobie zapal xD

Opublikowano

Myślę, że OOBE jest możliwe. Sama pewnie nigdy nie spróbuję, bo za dużo się na ten temat naczytałam.

LD (świadomy sen) z całą pewnością jest możliwy, bo sama nie raz tego doświadczyłam. Bardzo ciekawe doświadczenie.

Ostatnio czytałam o programie I-doser i dosach. Nic cytować nie będę, bo większego sensu to to nie ma, ale jeśli komuś się nudzi można poczytać. Ciekawe, choć wątpię w jego działanie (a już na pewno w taki mocne działanie, które można porównać do faz po narkotykach/alko/trawie)

http://forum.i-doser.pl/

Opublikowano

Po pierwsze mam kurwa 12 lat, a po drugie mam wyższe IQ niż ty a po trzecie chce sie dowiedziec czy to nie szkodzi zdrowiu i czy da sie wrócic do ciała

Nom, nie to co 10.

mjut.png
Opublikowano

Bo 12 lat to w chuj więcej niż 10, prawie 2 razy tyle.

Nie da się wrócić do ciała, zostajesz uwięziony we śnie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Przyciągnęło mnie to troche i czasami okazuje sie ze mowie o tym smierc medyczna

Serce pacjenta bije ale nie oddycha jest jakbyś w śpiączce :unsure:

Was to nie przeraża????! o.O W sposób że moglibyście nie wrócić itd. Lub zamiast Ciebie do ciala wszedłby demon czy coś? :unsure:

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Was to nie przeraża????! o.O W sposób że moglibyście nie wrócić itd. Lub zamiast Ciebie do ciala wszedłby demon czy coś? :unsure:

przeciez tak naprawde nie wychodzisz z ciala tylko tak ci sie wydaje...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bullshit. Znam pewne forum o czymś takim i ludzie nawet starają się dostać do tego stanu. Nic się nie może stać. A jak chcesz mieć pewność, że się tam nie dostaniesz, to staraj się nie wstawać w nocy, napić się melisy i iść spać (a najlepiej nie pić alkoholu przed snem ;))

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano
Można wrócić, ale czasem jest to bardzo trudne, ten stan może przypominać coś jak śmierć. Czasem z OOBE można dostać się do LD.

qrwa

(a najlepiej nie pić alkoholu przed snem )

nie piję ;)

Opublikowano

OOBE to skrót od OOBEjrzyjsobiestreetviewwgooglemaps. Czyli google maps, widok z poziomu ulicy (Street View) i jedziesz malina! Tak, to ten cały wielki sekret! Wyjdź sobie z ciała idź w cholerę sobie Pentagon nawet zwiedzić, bez ruszania się z kanapy! Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...